Hinnat

Kaikkiin hoitoihin voidaan lisätä dry needling, TNS tai kinesioteippaus ilman lisämaksua.

Käteismaksun lisäksi voit maksaa myös pankki- / luottokortilla.

MUISTA YSTÄVÄÄSI LAHJAKORTILLA!

HUOM! Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi..

Eikö varaamasi aika ollutkaan sopiva tai tuli muita ylipääsemättömiä esteitä?

Ystävällisesti pyydän ilmoittamaan epäsopivasta ajasta hyvissä ajoin, jotta voin tarjota sitä aikaa toiselle asiakkaalle. Kalenterini on melko täynnä, mutta unohdukset ja viimehetken peruutukset aiheuttavat hinnan nostopaineita. Olisi tärkeää, että epäsopiva aika peruutettaisiin useita päiviä aikaisemmin.

Näin varmistellaan, ettei hieroja/jäsenkorjaaja ole työttömänä, eikä muille asiakkaille myydä ”ei oota”. Peruutukset kuitenkin viimeistään kokonaista kolmea vuorokautta  ennen varattua aikaa.

Unohdetuista tai jo ajan alettua peruutetuista hoidoista veloitan täyden hinnan.

Unohdusmaksu ei ole sakko tai rangaistus, sillä jokainenhan joskus unohtaa,  vaan se on maksu ajastani joka on sinulle varattu.

Arvostathan työtäni sekä huomioit myös lapseni jotka tarvitsevat ruokaa kasvaakseen ja peruutat epäsopivan aikasi hyvissä ajoin!

Sairastuttuasi tai mennessäsi leikkaushoitoon peru aikasi hyvissä ajoin. Myös flunssaan sairastuessasi peru aikasi ajoissa, älä odota aamun ”ihmeparantumista”. Kuumetaudista toipilaana ei ole hyvä tulla hierontaan. Mikäli olet epävarma oletko siinä kunnossa, että sinua voi hieroa käy lääkärissä ja kysy lääkärin mielipide asiaan. Ethän ota flunssarokotetta samana viikolla hoidon kanssa. Humalassa tai krapulassa ei voi myöskään saada hieronta tai jäsenkorjaus hoitoja. Samana aamuna voi yön aikana sairastunut vatsatautinen tai sairauskohtauksen saanut vielä perua aikansa kello 8.00 mennessä (ei koske sairauksia jotka ilmenneet jo aikaisemmin).

Työeste ei ole syy saman päivän peruutukseen. Kerrothan tekstiviestillä peruuttaessasi aina koko nimesi ja minkä ajan peruutat. Mikäli et saa vastausta tekstiviestiisi en ole sitä saanut.

Talleta aina saamasi ajanvarauskortti, tekstiviesti tai sähköposti niin et epähuomiossa laita kalenteriisi väärää päivää. Tiedustele aikaasi hyvissä ajoin, mikäli ajanvarauskorttisi tai viestit on kadonnut.