Jäsenkorjaus

Perinteiden ja anatomian hallintaa yhteistyössä koululääketieteen kanssa

 

Jäsenkorjauksessa korjataan kehon epätasapainotilaa. Lihasten jännitys poistuu, jolloin tuki- ja liikuntaelinten epätasapainosta varoittava kipu poistuu.
Käytännössä asiakkaiden kipukierre loppuu, ja olo on normaalin kevyt. Jäsenkorjauksella on saavutettu hyviä hoitotuloksia.

  • Alaraajojen virheasennot ja kiputilat; kuten jalkojen toiminnallinen erimittaisuus, jalkaterien ja nilkkojen virheasentojen hoidot, kasvukivut, ’levottomat jalat’ -oireen helpotus, polvien ja lonkan virheasentojen hoito.
  • Lanneselän kiputilat; kuten iskias ym. särkytilat ja virheasennot, lantion alueen sekä SI-nivelen virheasennon hoito.
  • Kieroselkäisyys eli skolioosin hoito; etenkin lasten ja nuorten osalta.
  • Rintarangan ja yläselän kiputilat; kuten nikamien virheasennot ja niistä aiheutuvat toiminnalliset häiriöt, esim. sydämen rytmihäiriö, hengenahdistus, korkea verenpaine, suoliston alueen toiminnan kohentuminen.
  • Hartia- ja niskajännitysvaivat; kuten lapojen lukkiutumiset, huimaus, päänsärky, migreeni, näkö- ja kuulohäiriöt.
  • Yläraajojen kiputilat; kuten käsisäryt, tenniskyynärpää, kipu-/ jäätynyt olkapää, rannekanava-ahtaumavaivojen hoidossa ja sormien puutuminen.
  • Päänalueen vaivat; kuten jännityspäänsärky, purentahäiriöt, kasvosäryt ja näköhäiriöt.

Jäsenkorjaus ei poista nivelten kulumia tai korjaa rikkimenneitä luita. Jäsenkorjaus on mobilisaatiohoito, joka normaalistaa ihmisen luontaisen liikkuvuuden.
Kalevalainen jäsenkorjaus on suomalainen vanha kansanparannustaito, joka aiemmin siirtyi vain suvun sisällä. Kalevalainen jäsenkorjaaja on nimikesuojattu, nimikettä saa käyttää vain Kansanlääkintäseura ry:n koulutuksen läpikäynyt henkilö.
Lisätietoja: Kansanlääkintäseura